Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (3.39 secunde)
Castigul salarial mediu brut a fost, in luna februarie a. ... Pe de alta parte, castigul salarial mediu net a fost de 1358 lei, in usoara crestere fata de luna precedenta cu 3 lei.
139,7 mii innoptari in primele patru luni ale anului 2009, fata de 163,1 mii innoptari in aceeasi perioada din 2008, la fel si sejurul mediu care a ajuns la la 2,2 zile, de la 2,5 zile, a adaugat Busu.
Numarul mediu de salariati din industrie va continua trendul descendent in trimestrul trei si se va reduce cu 2,4% fata de intervalul aprilie-iunie, astfel ca dupa primele noua luni vor lucra in acest sector cu 11,6% mai putini angajati, raportat la perioada similara din 2008, reiese din datele Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
In intervalul amintit, artistii care tintesc trofeul Cerbului au fost urmariti, in medie, la nivel national, de 865.000 de telespectatori, reprezentand un rating mediu de 4,3% si o cota de piata medie de 11,1%.
Datoria pe termen mediu si lung reprezenta 81,8% din totalul datoriei externe a Romaniei la 31 mai 2010, potrivit datelor provizorii ale BNR, in crestere cu 5,63 miliarde euro fata de finalul lui 2009.
Piesele vor putea fi comercializate numai de firmele de dezmembrare si/sau valorificare certificate, respectand legislatia de mediu.
Astfel, pe intervalul 18.32 - 19.12, TVR 1 a inregistrat, la nivel national, o medie de 1.326.000 de telespectatori, ceea ce corespunde unui rating mediu de 7% si 27,4% cota de piata medie.
La nivel urban, pe acelasi interval orar, TVR 1 a inregistrat un rating mediu de 5,7% si un share mediu de 10,7%, emisiunea fiind urmarita de aproape 600.000 de telespectatori, in medie.
Taxa Auto se transforma in Timbru de Mediu Taxa de prima inmatriculare auto va fi inlocuita cu un "timbru de mediu" pentru care proprietarii de vehicule vechi si poluante vor plati mai mult, iar detinatorii de vehicule noi vor plati mai putin sau chiar deloc in cazul masinilor hibride electrice, a anuntat premierul Victor Ponta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata " Un mediu curat ne poate asigura baza pentru sanatatea noastra", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Pamantului este o sarbatoare, insa inainte de toate este un bun prilej de a reflecta asupra problemelor de mediu cu care ne confruntam si asupra posibilelor solutii pe care le putem gasi pe termen scurt, mediu si lung.
Aceasta are ca scop promovarea actiunilor globale de mediu si constituie un prilej pentru institutiile guvernamentale, administratiile locale, asociatiile de tineri, organizatiile non-guvernamentale, intreprinzatori, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestari comune, menite sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii componentelor de mediu.
In anii ’80 a inceput constructia Centralei Nucleare, amplasata la Cernavoda pentru a folosi apa de racire din Dunare, pompata pentru Canal, amenajandu-se o derivatie in acest scop. ... Pentru racirea unui agregat al CNE este necesar un debit de 60 mc/s (reprezentand debitul mediu al Argesului);
Valoarea proiectului depaseste 17 milioane de euro, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu. ... Este de datoria Romaniei sa respecte normele de mediu si acestea au fost asumate prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeana.
Toate tarile isi exploateaza resursele naturale, doar ca trebuie negociate conditii economice si de mediu cat mai bune.Personal, apreciez ca e important un curent ecologist in Romania.
Seful executivului roman a subliniat ca autoritatile de la Bucuresti vor continua sa lucreze pentru crearea unui mediu de afaceri prietenos pentru investitori, care, coroborat cu o evolutie economica pozitiva, sa atraga cit mai multe investitii straine in Romania.
Discutiile pe tema acordului de mediu pe care, de ceva vreme, il asteapta investitorul care doreste sa construiasca in Parcul Tabacariei Complexul Multifunctional City Park, a avut parte in cursul zilei de ieri, 4 aprilie a.c., de inca o runda de soc.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu a crescut, in aprilie a.c., cu 7,6% - 90 lei, fata de luna martie a.c., si cu 24,8% fata de aceeasi luna a anului trecut, ajungand la 1.282 lei, iar raportat la inflatie, s-a inregistrat o crestere a salariului, fata de luna anterioara, de 7%.
Bani din Fondul de Mediu Ministrul Adriean Videanu a anuntat ca proiectele de cercetare privind sustinerea automobilului electric urmeaza sa fie finantate prin Fondul de Mediu - in care se colecteaza taxa auto, taxa pe punga etc.
Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
google-analytics.com